'
Mausteinen kalakeitto
Annoksia 25
Annoskoko 0,250 kg
Saanto 6,250 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
Mausteseos
0,040 kg Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen
0,060 kg Sokeri
0,016 kg Valkosipuli, jauhettu
0,010 kg Juustokumina, jauhettu
Liemi
2,400 kg Vesi
0,400 kg Hellmanns’ vegaanimajoneesi
0,050 kg Knorr Curry Pure Professional
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitus
0,750 kg Apetit Puutarhurin sekoitus
1,000 kg Kalakuutio, pakaste
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Mittaa sekoittavaan pataan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon.
Lisää loput raaka-aineet ja sekoita hyvin.
Jaa GN-vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.
Kypsennys:
Uunissa yhdistelmätoiminnolla: 140 °C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on75-80 °C.
Padassa: Kiehauta ja keitä noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset sekä kalat ovat kypsiä ja sisälämpötila on
75–80°C.