' Mausteinen kalakeitto - Vilkasviikko 2026

Mausteinen kalakeitto

Annoksia 25
Annoskoko 0,250 kg
Saanto 6,250 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

Mausteseos

0,040 kg  Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen
0,060 kg  Sokeri
0,016 kg  Valkosipuli, jauhettu
0,010 kg  Juustokumina, jauhettu

Liemi

2,400 kg  Vesi
0,400 kg  Hellmanns’ vegaanimajoneesi
0,050 kg  Knorr Curry Pure Professional

1,500 kg  Apetit Peruna-sipulisekoitus
0,750 kg  Apetit Puutarhurin sekoitus
1,000 kg  Kalakuutio, pakaste

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Mittaa sekoittavaan pataan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon.
Lisää loput raaka-aineet ja sekoita hyvin.

Jaa GN-vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.

Kypsennys:

Uunissa yhdistelmätoiminnolla: 140 °C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on75-80 °C.
Padassa: Kiehauta ja keitä noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset sekä kalat ovat kypsiä ja sisälämpötila on
75–80°C.