' Punajuuri-broilerikiusaus - Vilkasviikko 2026

Punajuuri-broilerikiusaus

Annoksia 30
Annoskoko 0,200 kg
Saanto 6,000 kg
Vuoka: GN 1/1 65mm

Mausteseos

0,050 kg  Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,030 kg  Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen

0,800 kg  Vesi
0,400 kg  Hellmanns’ vegaanimajoneesi

1,000 kg  Broilerin jauheliha, kypsä
0,025 kg  Knorr tahnamauste Timjami

3,000 kg  Apetit Perunasipulisekoitus, pakaste
0,500 kg  Apetit Punajuurisuikale, pakaste

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Mittaa sekoittavaan pataan vesi ja majoneesi. Sekoita voimakkaasti yhteen suuntaan.
Lisää mausteseos. Sekoita kunnes tasaista.
Lisää joukkoon jauheliha ja timjamitahna, hiljennä sekoituksen kierroksia ja voit lisätä myös suunnan vaihdon.
Lisää peruna-sipulisekoitus ja punajuurisuikaleet. Sekoita tasaiseksi.
Jaa massa GN-vuokiin.

Siirrä kylmäsäilytykseen tai paista heti.

Kypsennys:

Uunissa yhdistelmäpaisto 160 °C, kosteus 30% noin 60 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80 °C.