'
Punajuuri-broilerikiusaus
Annoksia 30
Annoskoko 0,200 kg
Saanto 6,000 kg
Vuoka: GN 1/1 65mm
Mausteseos
0,050 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,030 kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,800 kg Vesi
0,400 kg Hellmanns’ vegaanimajoneesi
1,000 kg Broilerin jauheliha, kypsä
0,025 kg Knorr tahnamauste Timjami
3,000 kg Apetit Perunasipulisekoitus, pakaste
0,500 kg Apetit Punajuurisuikale, pakaste
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Mittaa sekoittavaan pataan vesi ja majoneesi. Sekoita voimakkaasti yhteen suuntaan.
Lisää mausteseos. Sekoita kunnes tasaista.
Lisää joukkoon jauheliha ja timjamitahna, hiljennä sekoituksen kierroksia ja voit lisätä myös suunnan vaihdon.
Lisää peruna-sipulisekoitus ja punajuurisuikaleet. Sekoita tasaiseksi.
Jaa massa GN-vuokiin.
Siirrä kylmäsäilytykseen tai paista heti.
Kypsennys:
Uunissa yhdistelmäpaisto 160 °C, kosteus 30% noin 60 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80 °C.