Butter chicken
33 annosta
Annoskoko: 0,120 kg
Saanto: 3,960 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
Mausteseos
0,210 kg Knorr tomaattikastikepohja kylmävalmistus
0,030 kg Knorr kanaliemi vähäsuolainen
0,006 kg Kurkuma, jauhettu
0,008 kg Valkosipulijauhe
0,018 kg Garam masala mausteseos, ei lisättyä suolaa
0,004 kg Juustokumina, Jauhettu
0,015 kg Sokeri
1,200 kg Vesi
0,900 kg Ruokakerma
0,180 kg Tomaattipyree
0,080 kg Valkoviinietikka
0,600 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
1,000 kg Broilerin paistisuikale, kypsä
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään sekaisin erillisessä astiassa.
Mittaa pataan vesi, ruokakerma, tomaattipyree sekä valkoviinietikka ja sekoita tasaiseksi. Sekoita mausteseos joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna ja keitä noin 10 minuuttia.
Lisää kasvikset sekä paistisuikaleet. Kiehauta ja keitä noin 20 minuuttia tai kunnes lämpötila on 75-85°C.
Tarjoa keitetyn riisin tai ohran kanssa.
Butter chicken, kylmävalmistus
33 annosta
Annoskoko: 0,120 kg
Saanto: 3,960 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
Mausteseos
0,210 kg Knorr tomaattikastikepohja kylmävalmistus
0,030 kg Knorr kanaliemi vähäsuolainen
0,006 kg Kurkuma, jauhettu
0,008 kg Valkosipulijauhe
0,018 kg Garam masala mausteseos, ei lisättyä suolaa
0,004 kg Juustokumina, Jauhettu
0,015 kg Sokeri
0,900 kg Ruokakerma
1,200 kg Vesi
0,180 kg Tomaattipyree
0,600 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
0,080 kg Valkoviinietikka
1,000 kg Broilerin paistisuikale, kypsä
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet keskenään sekaisin erillisessä astiassa.
Lisää pataan ruokakerma ja sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Sekoita tasaiseksi. Lisää vesi, tomaattipyree, kasvissekoitus, valkoviinietikka sekä broileri ja sekoita tasaiseksi.
Annostele GN-vuokiin. Siirrä kylmäsäilytykseen.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80°C.
Tarjoa keitetyn riisin tai ohran kanssa.