Feta-pinaattilasagnette
23 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,600 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos
0,120 kg Knorr paprigano kastike
0,040 kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,003 kg Valkosipulijauhe
0,001 kg Oregano, kuivattu
0,015 kg Sokeri
Lasagnette
0,500 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
1,600 kg Vesi
0,100 kg Sulatejuusto, juokseva
0,040 kg Sitruunamehu
0,400 kg Apetit kotimainen pinaatti paloina
0,500 kg Knorr lasagnette, täysjyvä
0,850 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
0,200 kg Punainen linssi
0,220 kg Feta/salaattijuusto
Pinnalle
0,100 kg Juustoraaste
Huuhtele linssit hyvin ja liota reilussa vedessä yön yli. Sulata pinaatti.
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.
Sekoita nesteet ja lisää kuivat aineet joukkoon hyvin sekoittaen. Punnitse pinaatti, lasagnette, Pomodoro Rosso, linssit ja feta/salaattijuustokuutiot GN-vuokaan ja lisää neste. Lisää pinnalle juustoraaste.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140 °C, kosteus 40 % noin tunnin ajan tai kun sisälämpötila on 75-80°C.
Feta-pinaattilasagnette, kylmävalmistus
23 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,600 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos
0,120 kg Knorr paprigano kastike
0,050 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,040 kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,003 kg Valkosipulijauhe
0,001 kg Oregano, kuivattu
0,015 kg Sokeri
Lasagnette
0,500 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
1,600 kg Vesi
0,100 kg Sulatejuusto, juokseva
0,040 kg Sitruunamehu
0,400 kg Apetit kotimainen pinaatti paloina
0,500 kg Knorr lasagnette, täysjyvä
0,850 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitusta, kohmeisena
0,200 kg Punainen linssi
0,220 kg Feta/salaattijuusto
Pinnalle
0,100 kg Juustoraaste
Huuhtele linssit hyvin ja liota reilussa vedessä yön yli. Sulata pinaatti.
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.
Lisää nesteet sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon, mutta aluksi vain 1/3 osa nesteistä isoja määriä valmistettaessa. Lisää mausteseos ripotellen joukkoon padan tai yleiskoneen koko ajan sekoittaessa kovilla kierroksilla. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon loput nesteet, sulatejuusto ja sitruunamehu, pyöräytä sekaisin.
Lisää pinaatti, lasagnette, pomodoro rosso, linssit ja feta/salaattijuustokuutiot. Sekoita pienellä nopeudella varovasti tasaiseksi. Anna massan turvota 15-20 minuuttia. Annostele vuokaan, lisää pinnalle juustoraaste. Siirrä kylmäsäilytykseen.
Paista uunissa 140°C, kosteus 40 % noin tunnin ajan tai kun sisälämpötila on 75-80°C.