Feta-pinaattilasagnette

23 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,600 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,120 kg        Knorr paprigano kastike
0,040 kg        Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,003 kg        Valkosipulijauhe
0,001 kg        Oregano, kuivattu
0,015 kg        Sokeri

Lasagnette
0,500 kg        Ruokakerma 15 % laktoositon
1,600 kg        Vesi
0,100 kg        Sulatejuusto, juokseva
0,040 kg        Sitruunamehu
0,400 kg        Apetit kotimainen pinaatti paloina
0,500 kg        Knorr lasagnette, täysjyvä
0,850 kg        Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
0,200 kg        Punainen linssi
0,220 kg        Feta/salaattijuusto

Pinnalle
0,100 kg        Juustoraaste

Huuhtele linssit hyvin ja liota reilussa vedessä yön yli. Sulata pinaatti.

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.

Sekoita nesteet ja lisää kuivat aineet joukkoon hyvin sekoittaen. Punnitse pinaatti, lasagnette, Pomodoro Rosso, linssit ja feta/salaattijuustokuutiot GN-vuokaan ja lisää neste. Lisää pinnalle juustoraaste.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140 °C, kosteus 40 % noin tunnin ajan tai kun sisälämpötila on 75-80°C.

Feta-pinaattilasagnette, kylmävalmistus

23 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,600 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,120 kg        Knorr paprigano kastike
0,050 kg        Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,040 kg        Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,003 kg        Valkosipulijauhe
0,001 kg        Oregano, kuivattu
0,015 kg        Sokeri

Lasagnette
0,500 kg        Ruokakerma 15 % laktoositon
1,600 kg        Vesi
0,100 kg        Sulatejuusto, juokseva
0,040 kg        Sitruunamehu
0,400 kg        Apetit kotimainen pinaatti paloina
0,500 kg        Knorr lasagnette, täysjyvä
0,850 kg        Apetit pomodoro rosso kasvissekoitusta, kohmeisena
0,200 kg        Punainen linssi
0,220 kg        Feta/salaattijuusto

Pinnalle
0,100 kg        Juustoraaste

Huuhtele linssit hyvin ja liota reilussa vedessä yön yli. Sulata pinaatti.

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.

Lisää nesteet sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon, mutta aluksi vain 1/3 osa nesteistä isoja määriä valmistettaessa. Lisää mausteseos ripotellen joukkoon padan tai yleiskoneen koko ajan sekoittaessa kovilla kierroksilla. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon loput nesteet, sulatejuusto ja sitruunamehu, pyöräytä sekaisin.

Lisää pinaatti, lasagnette, pomodoro rosso, linssit ja feta/salaattijuustokuutiot. Sekoita pienellä nopeudella varovasti tasaiseksi. Anna massan turvota 15-20 minuuttia. Annostele vuokaan, lisää pinnalle juustoraaste. Siirrä kylmäsäilytykseen.

Paista uunissa 140°C, kosteus 40 % noin tunnin ajan tai kun sisälämpötila on 75-80°C.