Haukipihvit, pinaatti-kananmunakastike ja perunasose

100 annosta
Annoskoko: 0,260 kg

9,000 kg        Apetit haukipihvi, pakaste

Pinaatti-kananmunakastike

Mausteseos
0,070 kg        Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,240 kg        Knorr vaalea peruskastike
0,035 kg        Sokeri
2,400 kg        Vesi
1,400 kg        Ruokakerma 15 %, laktoositon

Suuruste
0,120 kg        Vesi
0,070 kg        Maizena snow flake maissitärkkelys

0,600 kg        Apetit kotimainen pinaatti paloina
0,600 kg        Kananmunarouhe

Perunasose
10,000 kg      Apetit Perunamuusi
1,000  kg       Maito, kevyt
0,010 kg        Suola
0,300 kg        Margariini, laktoositon

Lado Haukipihvit limittäin jäisinä tai kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Esikuumenna uuni. Yhdistelmäpaista 160°C, kosteus 30 % noin 20-25 minuuttia.

Kastikkeen valmistus
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa. Mittaa pataan vesi ja kerma ja lisää mausteseos kylmän nesteen joukkoon hyvin sekoittaen. Kiehauta ja keitä hetki. Suurusta kastike. Lisää joukkoon pinaatti sekä munarouhe. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes lämpötila on 75-80°C.

Perunasoseen valmistus
Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokiin. Lisää maito, suola ja margariini. Nosta vuoka esikuumennettuun uuniin. Höyrykeitä 100°C noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita ja vie tarjolle.