Kreikkalainen pastavuoka

22 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,400 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,120 kg        Knorr lasagnekastike
0,002 kg        Kaneli
0,030 kg        Knorr kanaliemi, vähäsuolainen

0,800 kg        Ruokakerma 15 %, laktoositon
1,200 kg        Vesi
0,030 kg        Sitruunamehu
0,005 kg        Knorr timjami tahna

0,500 kg        Knorr penne
0,850 kg        Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
0,650 kg        Broilerin jauheliha, kypsä sousvide

Pinnalle
0,100 kg        Juustoraaste

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.

Sekoita nesteet ja timjamitahna keskenään ja lisää joukkoon mausteseos hyvin sekoittaen.

Punnitse pasta, kasvissekoitus sekä jauheliha GN-vuokaan. Sekoita, tasoita pinta ja lisää neste. Lisää päälle juustoraaste.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 % kunnes sisälämpötila on 75-80°C.

Kreikkalainen pastavuoka, kylmävalmistus

22 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,400 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,120 kg        Knorr lasagnekastike
0,070 kg        Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,002 kg        Kaneli
0,030 kg        Knorr kanaliemi, vähäsuolainen

0,800 kg        Ruokakerma 15 %, laktoositon
1,200 kg        Vesi
0,005 kg        Knorr timjami tahna

0,650 kg        Broilerin jauheliha, kypsä sousvide
0,030 kg        Sitruunamehu
0,500 kg        Knorr penne
0,850 kg        Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus

Pinnalle
0,100 kg        Juustoraaste

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.

Lisää nesteet ja timjamitahna sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. (Aluksi vain 1/3 osa nesteistä isoja määriä valmistettaessa). Lisää mausteseos ripotellen joukkoon padan tai yleiskoneen koko ajan sekoittaessa kovilla kierroksilla. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon kypsä broilerin jauheliha ja sekoita kovilla kierroksilla, jotta rakenne on irtonaista. Lisää loput nesteet ja sitruunamehu, sekoita tasaiseksi.

Lisää pasta ja kasvissekoitus ja sekoita pienellä nopeudella tasaiseksi. Anna massan turvota 15-20 minuuttia. Annostele vuokaan, lisää pinnalle juustoraaste. Siirrä kylmäsäilytykseen.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80°C.