Kreikkalainen pastavuoka
22 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,400 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos
0,120 kg Knorr lasagnekastike
0,002 kg Kaneli
0,030 kg Knorr kanaliemi, vähäsuolainen
0,800 kg Ruokakerma 15 %, laktoositon
1,200 kg Vesi
0,030 kg Sitruunamehu
0,005 kg Knorr timjami tahna
0,500 kg Knorr penne
0,850 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
0,650 kg Broilerin jauheliha, kypsä sousvide
Pinnalle
0,100 kg Juustoraaste
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.
Sekoita nesteet ja timjamitahna keskenään ja lisää joukkoon mausteseos hyvin sekoittaen.
Punnitse pasta, kasvissekoitus sekä jauheliha GN-vuokaan. Sekoita, tasoita pinta ja lisää neste. Lisää päälle juustoraaste.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 % kunnes sisälämpötila on 75-80°C.
Kreikkalainen pastavuoka, kylmävalmistus
22 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 4,400 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos
0,120 kg Knorr lasagnekastike
0,070 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,002 kg Kaneli
0,030 kg Knorr kanaliemi, vähäsuolainen
0,800 kg Ruokakerma 15 %, laktoositon
1,200 kg Vesi
0,005 kg Knorr timjami tahna
0,650 kg Broilerin jauheliha, kypsä sousvide
0,030 kg Sitruunamehu
0,500 kg Knorr penne
0,850 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
Pinnalle
0,100 kg Juustoraaste
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.
Lisää nesteet ja timjamitahna sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. (Aluksi vain 1/3 osa nesteistä isoja määriä valmistettaessa). Lisää mausteseos ripotellen joukkoon padan tai yleiskoneen koko ajan sekoittaessa kovilla kierroksilla. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon kypsä broilerin jauheliha ja sekoita kovilla kierroksilla, jotta rakenne on irtonaista. Lisää loput nesteet ja sitruunamehu, sekoita tasaiseksi.
Lisää pasta ja kasvissekoitus ja sekoita pienellä nopeudella tasaiseksi. Anna massan turvota 15-20 minuuttia. Annostele vuokaan, lisää pinnalle juustoraaste. Siirrä kylmäsäilytykseen.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80°C.