Linssibolognese

47 annosta
Annoskoko: 0,120 kg
Saanto: 5,640 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

0,020 kg        Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,150 kg        Knorr lasagnesekastike
0,010 kg        Herbes de Provence yrttisekoitus
2,000 kg        Vettä
1,000 kg        Knorr tomatino, tomaattisurvos
0,200 kg        Linssi punainen kuivattu
1,800 kg        Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
1,000 kg        Apetit kotimainen porkkanasose paloina

Huuhdo linssit hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä astiassa.

Mittaa pataan vesi ja Tomatino- tomaattisurvos. Lisää kuivat aineet sekaan hyvin sekoittaen, kiehauta.

Lisää linssit sekä kasvikset. Kiehauta ja hauduta noin 15-20 minuuttia.

Linssibolognese, kylmävalmistus

47 annosta
Annoskoko: 0,120 kg
Saanto: 5,640 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

Mausteseos
0,020 kg        Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,150 kg        Knorr lasagnesekastike

0,010 kg        Herbes de Provence yrttisekoitus

Liemi
2,000 kg        Vettä
1,000 kg        Knorr tomatino, tomaattisurvos

0,200 kg        Linssi punainen kuivattu
1,800 kg        Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
1,000 kg        Apetit kotimainen porkkanasose paloina

Huuhdo linssit hyvin.

Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään erillisessä astiassa.

Mittaa GN-vuokaan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon.

Punnitse linssit sekä kasvikset GN-vuokaan. Siirrä kylmäsäilytykseen.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 % kunnes sisälämpötila on 75-80 °C.