Linssibolognese
47 annosta
Annoskoko: 0,120 kg
Saanto: 5,640 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
0,020 kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,150 kg Knorr lasagnesekastike
0,010 kg Herbes de Provence yrttisekoitus
2,000 kg Vettä
1,000 kg Knorr tomatino, tomaattisurvos
0,200 kg Linssi punainen kuivattu
1,800 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
1,000 kg Apetit kotimainen porkkanasose paloina
Huuhdo linssit hyvin.
Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä astiassa.
Mittaa pataan vesi ja Tomatino- tomaattisurvos. Lisää kuivat aineet sekaan hyvin sekoittaen, kiehauta.
Lisää linssit sekä kasvikset. Kiehauta ja hauduta noin 15-20 minuuttia.
Linssibolognese, kylmävalmistus
47 annosta
Annoskoko: 0,120 kg
Saanto: 5,640 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
Mausteseos
0,020 kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,150 kg Knorr lasagnesekastike
0,010 kg Herbes de Provence yrttisekoitus
Liemi
2,000 kg Vettä
1,000 kg Knorr tomatino, tomaattisurvos
0,200 kg Linssi punainen kuivattu
1,800 kg Apetit pomodoro rosso kasvissekoitus
1,000 kg Apetit kotimainen porkkanasose paloina
Huuhdo linssit hyvin.
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään erillisessä astiassa.
Mittaa GN-vuokaan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon.
Punnitse linssit sekä kasvikset GN-vuokaan. Siirrä kylmäsäilytykseen.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 % kunnes sisälämpötila on 75-80 °C.