Mansikka-raparperipaistos
31 annosta
Annoskoko: 0,100 kg
Saanto: 3,100 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
2,500 kg Apetit mansikka-raparperi
0,200 kg Sokeri
0,080 kg Maizena marja-ja hedelmätärkkelys tapioka
Crumble
0,100 kg Apetit kotimainen rypsiöljy 10 l
0,400 kg Kaurahiutale, gluteeniton
0,150 kg Sokeri
Kaada mansikka-rapaperisekoitus 1/1 65 mm GN-vuokaan. Sekoita sokeri ja tärkkelys sekaisin keskenään ja ripottele tasaisesti mansikka-raparperiseoksen päälle.
Valmista crumble sekoittamalla ainekset hyvin keskenään. Ripottele crumble mansikka-raparperiseoksen päälle. Paista uunissa 160°C noin 40 minuuttia.
Tarjoa esimerkiksi vaniljakastikkeen kanssa.