Mansikka-raparperipaistos

31 annosta
Annoskoko: 0,100 kg
Saanto: 3,100 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

2,500 kg        Apetit mansikka-raparperi
0,200 kg        Sokeri
0,080 kg        Maizena marja-ja hedelmätärkkelys tapioka

Crumble
0,100 kg        Apetit kotimainen rypsiöljy 10 l
0,400 kg        Kaurahiutale, gluteeniton
0,150 kg        Sokeri

Kaada mansikka-rapaperisekoitus 1/1 65 mm GN-vuokaan. Sekoita sokeri ja tärkkelys sekaisin keskenään ja ripottele tasaisesti mansikka-raparperiseoksen päälle.

Valmista crumble sekoittamalla ainekset hyvin keskenään. Ripottele crumble mansikka-raparperiseoksen päälle. Paista uunissa 160°C noin 40 minuuttia.

Tarjoa esimerkiksi vaniljakastikkeen kanssa.