Massaman kalakeitto
23 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 5,750 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
Mausteseos
0,040 kg Knorr vaalea peruskastike
0,030 kg Knorr kalaliemi vähäsuolainen
0,065 kg Sokeri
0,015 kg Suola
0,002 kg Kardemumma
0,004 kg Valkosipuli jauhettu
2,500 kg Vesi
0,070 kg Soijakastike, vähäsuolainen
0,070 kg Sitruunamehu
0,050 kg Knorr curry pure professional 2 x 750 g
0,400 kg Kookoskerma
1,500 kg Apetit peruna-sipulisekoitus
0,750 kg Apetit wok lehtikaali-kasvis
1,000 kg Kalakuutio, pakaste
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Punnitse pataan vesi, soijakastike, sitruunamehu, curry pure sekä kookoskerma. Lisää joukkoon mausteseos koko ajan sekoittaen. Kiehauta ja keitä 10 minuuttia.
Lisää peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä kalakuutiot. Kiehauta ja keitä noin 20 minuuttia tai kunnes kalat ovat kypsiä ja lämpötila on 75-80°C.
Massaman kalakeitto, kylmävalmistus
23 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 5,750 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
Mausteseos
0,040 kg Knorr vaalea peruskastike
0,015 kg Knorr kalaliemi vähäsuolainen
0,065 kg Sokeri
0,015 kg Suola
0,002 kg Kardemumma
0,004 kg Valkosipuli jauhettu
Liemi
2,500 kg Vesi
0,070 kg Soijakastike, vähäsuolainen
0,070 kg Sitruunamehu
0,050 kg Knorr curry pure professional 2 x 750 g
1,500 kg Apetit peruna-sipulisekoitus
0,750 kg Apetit wok lehtikaali-kasvis
1,000 kg Kalakuutio
0,400 kg Kookoskerma
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Mittaa GN-vuokaan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon. Lisää loput raaka-aineet kookoskermaa lukuun ottamatta.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80°C.
Lisää lopuksi kookoskerma ja sekoita.