Massaman kalakeitto

23 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 5,750 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

Mausteseos
0,040 kg        Knorr vaalea peruskastike
0,030 kg        Knorr kalaliemi vähäsuolainen
0,065 kg        Sokeri
0,015 kg        Suola
0,002 kg        Kardemumma
0,004 kg        Valkosipuli jauhettu

2,500 kg        Vesi
0,070 kg        Soijakastike, vähäsuolainen
0,070 kg        Sitruunamehu
0,050 kg        Knorr curry pure professional 2 x 750 g
0,400 kg        Kookoskerma

1,500 kg        Apetit peruna-sipulisekoitus
0,750 kg        Apetit wok lehtikaali-kasvis
1,000 kg        Kalakuutio, pakaste

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Punnitse pataan vesi, soijakastike, sitruunamehu, curry pure sekä kookoskerma. Lisää joukkoon mausteseos koko ajan sekoittaen. Kiehauta ja keitä 10 minuuttia.

Lisää peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä kalakuutiot. Kiehauta ja keitä noin 20 minuuttia tai kunnes kalat ovat kypsiä ja lämpötila on 75-80°C.

Massaman kalakeitto, kylmävalmistus

23 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 5,750 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

Mausteseos
0,040 kg        Knorr vaalea peruskastike
0,015 kg        Knorr kalaliemi vähäsuolainen
0,065 kg        Sokeri
0,015 kg        Suola
0,002 kg        Kardemumma
0,004 kg        Valkosipuli jauhettu

Liemi
2,500 kg        Vesi
0,070 kg        Soijakastike, vähäsuolainen
0,070 kg        Sitruunamehu
0,050 kg        Knorr curry pure professional 2 x 750 g

1,500 kg        Apetit peruna-sipulisekoitus
0,750 kg        Apetit wok lehtikaali-kasvis
1,000 kg        Kalakuutio

0,400 kg        Kookoskerma

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Mittaa GN-vuokaan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon. Lisää loput raaka-aineet kookoskermaa lukuun ottamatta.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80°C.

Lisää lopuksi kookoskerma ja sekoita.