Meksikolainen jauhelihakeitto
29 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 7,250 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
3,000 kg Vettä
1,000 kg Knorr tomatino, tomaattisurvos
0,050 kg Knorr papriganokastike
0,060 kg Knorr lihaliemi, vähäsuolainen
0,005 kg Persilja, kuivattu
0,005 kg Juustokumina
0,010 kg Sokeri
1,500 kg Apetit peruna-sipulisekoitus
1,500 kg Apetit acapulco sun kasvissekoitus
1,000 kg Nauta-possu jauheliha, kypsä
Mittaa pataan vesi ja Tomatino tomaattisurvos.
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää pataan hyvin sekoittaen. Kiehauta.
Lisää kasvikset sekä jauheliha, kiehauta ja hauduta noin 15-20 minuuttia.
Meksikolainen jauhelihakeitto, kylmävalmistus
29 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 7,250 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm
Mausteseos
0,050 kg Knorr papriganokastike
0,060 kg Knorr lihaliemi, vähäsuolainen
0,005 kg Persilja, kuivattu
0,005 kg Juustokumina
0,010 kg Sokeri
Liemi
3,000 kg Vettä
1,000 kg Knorr tomatino, tomaattisurvos
1,500 kg Apetit peruna-sipulisekoitus
1,500 kg Apetit acapulco sun kasvissekoitus
1,000 kg Nauta-possu jauheliha, kypsä
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.
Punnitse GN-vuokaan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon.
Lisää GN-vuokaan kasvikset sekä jauheliha. Siirrä kylmäsäilytykseen.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 % kunnes sisälämpötila on 75-80°C.