Meksikolainen jauhelihakeitto

29 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 7,250 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

3,000 kg        Vettä
1,000 kg        Knorr tomatino, tomaattisurvos

0,050 kg        Knorr papriganokastike
0,060 kg        Knorr lihaliemi, vähäsuolainen
0,005 kg        Persilja, kuivattu
0,005 kg        Juustokumina
0,010 kg        Sokeri

1,500 kg        Apetit peruna-sipulisekoitus
1,500 kg        Apetit acapulco sun kasvissekoitus
1,000 kg        Nauta-possu jauheliha, kypsä

Mittaa pataan vesi ja Tomatino tomaattisurvos.

Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää pataan hyvin sekoittaen. Kiehauta.

Lisää kasvikset sekä jauheliha, kiehauta ja hauduta noin 15-20 minuuttia.

Meksikolainen jauhelihakeitto, kylmävalmistus

29 annosta
Annoskoko: 0,250 kg
Saanto: 7,250 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

Mausteseos
0,050 kg        Knorr papriganokastike
0,060 kg        Knorr lihaliemi, vähäsuolainen
0,005 kg        Persilja, kuivattu
0,005 kg        Juustokumina
0,010 kg        Sokeri

Liemi
3,000 kg        Vettä
1,000 kg        Knorr tomatino, tomaattisurvos

1,500 kg        Apetit peruna-sipulisekoitus
1,500 kg        Apetit acapulco sun kasvissekoitus
1,000 kg        Nauta-possu jauheliha, kypsä

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä kulhossa.

Punnitse GN-vuokaan liemen raaka-aineet ja sekoita mausteseos joukkoon.

Lisää GN-vuokaan kasvikset sekä jauheliha. Siirrä kylmäsäilytykseen.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 % kunnes sisälämpötila on 75-80°C.