Pesto-broileripaistos

28 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 5,600 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

0,500 kg        Apetit kotimainen pinaatti paloina
3,000 kg        Apetit peruna-sipulisekoitus
0,500 kg        Broilerin jauheliha, kypsä
0,050 kg        Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,040 kg        Knorr kanaliemi, vähäsuolainen
0,015 kg        Suola
1,000 kg        Ruokakerma 15 %, laktoositon
0,200 kg        Juustocreme, laktoositon
0,020 kg        Knorr tahnamauste, pesto

Sulata pinaatti.

Punnitse GN-vuokaan peruna-sipulisekoitus sekä broilerin jauheliha. Sekoita kevyesti ja tasoita pinta.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita ruokakerma, sulatettu pinaatti, juustocreme sekä pesto hyvin keskenään ja lisää joukkoon kuivat aineet hyvin sekoittaen. Kaada vuokaan ja sekoita tarvittaessa kevyesti.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80 °C.