Pesto-broileripaistos
28 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 5,600 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
0,500 kg Apetit kotimainen pinaatti paloina
3,000 kg Apetit peruna-sipulisekoitus
0,500 kg Broilerin jauheliha, kypsä
0,050 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,040 kg Knorr kanaliemi, vähäsuolainen
0,015 kg Suola
1,000 kg Ruokakerma 15 %, laktoositon
0,200 kg Juustocreme, laktoositon
0,020 kg Knorr tahnamauste, pesto
Sulata pinaatti.
Punnitse GN-vuokaan peruna-sipulisekoitus sekä broilerin jauheliha. Sekoita kevyesti ja tasoita pinta.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita ruokakerma, sulatettu pinaatti, juustocreme sekä pesto hyvin keskenään ja lisää joukkoon kuivat aineet hyvin sekoittaen. Kaada vuokaan ja sekoita tarvittaessa kevyesti.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80 °C.