Rapeat kalapyörykät, pinaatti-kananmunakastike ja keitetyt perunat

100 annosta
Annoskoko: 0,215 kg

9,000 kg        Apetit rapeat vaaleat kalapyörykät, pakaste

Pinaatti-kananmunakastike

Mausteseos
0,070 kg        Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,240 kg        Knorr vaalea peruskastike
0,035 kg        Sokeri

2,400 kg        Vesi
1,400 kg        Ruokakerma 15 %, laktoositon

Suuruste
0,120 kg        Vesi
0,070 kg        Maizena snow flake maissitärkkelys

0,600 kg        Apetit kotimainen pinaatti paloina
0,600 kg        Kananmunarouhe

7,500 kg        Peruna kuorittu keitetty

Kaada rapeat vaaleat kalapyörykät jäisinä tai kohmeisina voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Esikuumenna uuni. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 30 %, noin 20-25 minuuttia.

Kastikkeen valmistus
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa. Mittaa pataan vesi ja kerma ja lisää mausteseos kylmän nesteen joukkoon hyvin sekoittaen. Kiehauta ja keitä hetki. Suurusta kastike. Lisää joukkoon pinaatti sekä munarouhe. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes lämpötila on 75-80 °C.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.