Rapeat kalapyörykät, pinaatti-kananmunakastike ja keitetyt perunat
100 annosta
Annoskoko: 0,215 kg
9,000 kg Apetit rapeat vaaleat kalapyörykät, pakaste
Pinaatti-kananmunakastike
Mausteseos
0,070 kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,240 kg Knorr vaalea peruskastike
0,035 kg Sokeri
2,400 kg Vesi
1,400 kg Ruokakerma 15 %, laktoositon
Suuruste
0,120 kg Vesi
0,070 kg Maizena snow flake maissitärkkelys
0,600 kg Apetit kotimainen pinaatti paloina
0,600 kg Kananmunarouhe
7,500 kg Peruna kuorittu keitetty
Kaada rapeat vaaleat kalapyörykät jäisinä tai kohmeisina voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Esikuumenna uuni. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 30 %, noin 20-25 minuuttia.
Kastikkeen valmistus
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa. Mittaa pataan vesi ja kerma ja lisää mausteseos kylmän nesteen joukkoon hyvin sekoittaen. Kiehauta ja keitä hetki. Suurusta kastike. Lisää joukkoon pinaatti sekä munarouhe. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes lämpötila on 75-80 °C.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.