Uuniomenakiisseli
71 annosta
Annoskoko: 0,100 kg
Saanto: 7,100 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
1,700 kg Apetit omenakuutio
0,006 kg Kaneli
0,300 kg Sokeri
0,275 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
5,000 l Vesi
0,500 l Omenamehu 500 %
Kaada omenakuutiot 1/1 65 mm GN-vuokaan ja sekoita joukkoon kaneli. Kuumenna uunissa 160°C 20 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita erillisessä astiassa sokeri ja kylmäliukoinen tärkkelys.
Lisää vesi ja omenamehu sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. (Isoja määriä valmistettaessa aluksi vain 1/3 osa nesteistä). Ripottele sokeri-tärkkelysseos joukkoon padan tai yleiskoneen koko ajan sekoittaessa kovilla kierroksilla. Lisää omenakuutiot joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota 15-20 minuuttia.
Sekoita ja siirrä kylmäsäilytykseen.